söndag 29 mars 2009

Hoola Bandoola Band-Tonkraft-1982

Och en repris från 1973 som snurrat på nätet och
nu landat här. Hoola Bandoola Bands Hemsida och
den alltid lika nyttiga Progg.se sidan. Men nu över till musiken.
Hoola Bandoola Band-Tonkraft-1982

4 kommentarer:

  1. Tack för alla fantastiska livespelningar. Hoppas att du har fler. Den här bloggen är nummer 1!
    Alf

    SvaraRadera
  2. Har nyligen letat fram mina gamla Tonkraft-inspelningar. Har tänkt digitalisera mina kassetter. Har ungefär 100 program inspelade från hösten 1978 och framåt. Nu har jag hittat flera som tydligen är ute i samma ärende! Finns verkligen inte dessa program tillgängliga från SR på något vis? Mina 30 år gamla band håller på att ge upp. Har just nu fullt upp med att få liv i det kassettdäck jag använde vid inspelningarna, blir minst förluster på det visaet. Trist är också att man var tvungen att vända på kassetterna under programmens gång.

    Roger

    SvaraRadera
  3. Du sitter på en guldgruva !
    Rädda dom innan kassetterna vittrar sönder.
    Har försökt att få SR att återsända lite Tonkrafts program men svaret har varit att dom sysslar med ungdomsradio. Själv tycker jag att det mest är kacklande utan musik nu för tiden.
    Man kan som Forskare få tillgång till SLBA arkivet som har överfört en del till digitalmedia men mycket saknas. Är det någon Forskare som vill vara bulvan hör av er.

    SvaraRadera
  4. Hej ! Har ett kasettband med gruppen "Churchill", från Tonkraft - 75 . Hör av dig till Ove Wretman : owretman@.yahoo.se Mvh Ove

    SvaraRadera